Guru Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse lényegi tanításokat ad Győrben

Guru Karma Tanpai Gyalchen Rinpocse lényegi tanításokat ad Győrben az egész világ spirituális fejlődéséért, békéjéért, egységéért és sürgető védelméért május 4-én, szombaton 14 órától az Ezoterikus Jógaközpontban.
 

Tanpai Mestert lassan tizenhat éve hívják tanítványai Magyarországra, ahol megalapította a hároméves elvonulások helyszíneként is funkcionáló kunhegyesi Mahámudrá Meditációs Központot. A Mester, akit erős karmikus kapcsolat fűz második otthonához, Magyarországhoz, különleges szerepet tulajdonít itteni tanítványainak, akik reményei szerint elültetik a megvilágosodás magját a nyugati világban.

Tanpai Mester egyetemes szerető szívvel fáradhatatlanul megosztja minden hozzá fordulóval megvalósításból fakadó ősi tudását, a megvilágosodás bölcsességét és a megszabaduláshoz elvezető isteni technikákat, melyeket ő is saját mestereitől kapott. Aki egyszer is részt vesz a tanításán, olyan útmutatásban és technikában részesül, melyet aztán maga is gyakorolhat a hétköznapokban, hogy isteni átalakuláson menjen keresztül.

A Mester angolul tanít, magyar tolmácsolás biztosított.

Forrás:Egri Tanpai Szanga
 

További információk az esemény facebook oldalán

Belépődíj nincs, a résztvevők felajánlást adnak a Mesternek a tanításért.
Ingyenes parkolási lehetőség a Rába -parton,3 percre a tanítás helyszínétől :)