Főoldal > A tűztől az ellobbanásig – A Buddha Ujja oldal és a BuddhaFM együttműködése

A tűztől az ellobbanásig – A Buddha Ujja oldal és a BuddhaFM együttműködése

A Buddha Ujja oldal – mely a szutták és más théraváda tanítások gyűjteménye –  és a BuddhaFM rádió közös munkába fogott a magyar származású szerzetes, Gambhīro bhikkhu útmutatásával és munkájával. 

„Ha megalapozod magad ezekben a tanításokban, teljes őszinteségben és tisztességben, akkor még ha nem is tudod teljesen felszabadítani az elmédet a szenvedés alól, legalább a jó irányba fogod fejleszteni magad. A rossz szokásaid napról-napra tűnnek el, és jó szokások, amiket még azelőtt sosem csináltál, keletkeznek a helyükben. A már eddigi jó tulajdonságaid pedig fejlődni és virágozni fognak.”

(Részlet Ácsán Lee Dhammadáró: Dhamma mindenkinek c. írásából)

A legfrissebb hírek: A tűztől az ellobbanásig

Friss tartalomként került fel Farkas Pál páli-magyar szójegyzéke is.

Aki nem szeretne lemaradni a felkerülő olvasnivalókról és hanganyagokról, itt iratkozhat fel a hírlevélre.

A szerzők és fordítók között – a lelkes páli fordítócsoport mellett – találhatók Bhikkhu Bódhi, Ácsán Brahmavamszó, Ácsán Buddhadásza, Ácsán Lee Dhammadáró, a Tiszteletreméltó Dhammaszámi, Ácsán Szucsittó, Ácsán Szumédhó, Thanisszáró Bhikkhu, Ácsán Vadzsíró és még sokan mások.

Az oldalon találhatók még:

 
Jó böngészést kívánunk!
 
 
A képek forrása az Amaravati Buddhist Monastery

Kapcsolódó

Hírek

Egyszázalék – 2024

A Tan Kapuja Buddhista Egyház technikai száma 0255 – Köszönjük szépen, ha adója egy százalékával fenntartónkat támogatja! Az állampolgárok az idei évben is felajánlhatták személyi