Főoldal > Az akciószínész egy buddhista eseményen Szingapúrban

Az akciószínész egy buddhista eseményen Szingapúrban

Jet Li, a híres akciószínész is részt vett egy tibeti buddhista eseményen, amit Szingapúrban, a Sands Expo és Kongresszusi Központban rendeztek szeptember 14-15-én. Az esemény, amin a művész feltűnt, egy Ezerkarú Avalokitésvarának szentelt nagy púdzsa volt. 

A Drikung Kagyü hagyományt követő szingapúri OM Központ (OM Center Singapur) által szervezett eseményen a neves tibeti buddhista mester, Drikung Kjabgon Csecang Rinpocse adott tanításokat.

Li, aki 2009-ben kapta meg a szingapúri állampolgárságot, látható volt az eseményen ahogy imádkozik és részt vesz a szertartásokban. A Xiaohongshu közösségi médiaplatform egyik felhasználója szerint Li az Esplanade Színházban szeptember 14-én az A Dream Of Red Mansions című táncdráma egyik előadását is megnézte.

A kilencvenes évek harcművész ikonja az elmúlt években csak ritkán jelent meg a nyilvánosság előtt. 2013-ban hozta osztotta meg azt a hírt, hogy egészségügyi problémákkal küzd, többek között pajzsmirigy túlműködéssel és gerincproblémákkal. 

2018-ban terjedtek el róla a közösségi médiákban olyan fotók, amelyeken elég gyengének tűnt, és ez aggodalommal töltötte el a rajongóit. Ennek ellenére egy évvel később már ismét meglehetősen fiatalosnak tűnt. Eddigi utolsó nagyjátékfilmje a 2020 ban készült Mulan volt, amiben Kína császárát alakította. 

 

Forrás – Chanel  New Asia

 

A BuddhaFM A  Tan Kapuja Buddhista Egyház által fenntartott online rádió. A rádió minden buddhista irányzat és az összes buddhista közösség számára nyitott, melynek tanítása és beszéde a BuddhaFM  küldetés nyilatkozatával  összhangban szólal meg.

BuddhaFM – Adásban a Tan!

Kövessenek minket  Facebook Spotify oldalunkon és  Youtube csatornánkon.

Hírszerkesztő: Fenyvesi Róbert

 

Kapcsolódó