Főoldal > Sütés-főzés tibeti módra – Czugéber Krisztina, a Tibeti hétvége az Őrségben társszervezője
Tibeti gasztronómiáról, a sütés-főzés buddhista vonatkozásairól, egy őrségben rendezett ázsiai fesztiválról és a momo készítés közösségépítő hatásáról is beszélgetünk Czugéber Krisztinával.
Krisztina receptjeit, gasztronómiai bejegyzéseit megtalálod a közösségi oldalain:
https://www.facebook.com/piemeup
https://www.facebook.com/innerbaker
https://www.instagram.com/c.z.u.g.i
Riporter: Lapat Dániel (2022)
A Tibeti hétvége az őrségben másik szervezőjével, Csuday Dórával is készítettünk már interjút, itt találjátok
BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram
Malik Tóth István jógaoktató, számos spirituális könyv fordítója. Ebben a riportban Dzogcsen Pönlop Rinpocse: Halált meghaladó tudat c. könyvéről beszélgettünk vele. Idézet a könyvből: „A
„Gimnáziumban nagyon szerettem a kosárlabdát. …az ugrólábon – ami ugye elég komoly megterhelés alatt van, -volt egy véna, amiről azt hittem, hogy visszér probléma. Mit
A bhutáni származású vadzsrajána mester, tulku, vándortanító, író, fotográfus, és filmkészítő, Dzongszár Dzsamjang Khjence által létrehozott alapítvány, a Khyentse Foundation Facebook bejegyzésében tette elérhetővé egy