Főoldal > Sütés-főzés tibeti módra – Czugéber Krisztina, a Tibeti hétvége az Őrségben társszervezője

- Műsorajánló
Tibeti gasztronómiáról, a sütés-főzés buddhista vonatkozásairól, egy őrségben rendezett ázsiai fesztiválról és a momo készítés közösségépítő hatásáról is beszélgetünk Czugéber Krisztinával.
Krisztina receptjeit, gasztronómiai bejegyzéseit megtalálod a közösségi oldalain:
https://www.facebook.com/piemeup
https://www.facebook.com/innerbaker
https://www.instagram.com/c.z.u.g.i
Riporter: Lapat Dániel (2022)
A Tibeti hétvége az őrségben másik szervezőjével, Csuday Dórával is készítettünk már interjút, itt találjátok
BuddhaFM – Adásban a Tan!
A Tan Kapuja Buddhista Egyház online rádiója – buddhafm.hu
Kövessenek minket az alábbi oldalainkon is:
Facebook
Spotify
Youtube
Instagram
A Tan Kapuja Buddhista Főiskola tavaszi nyílt napokat tart 2025. március 22-28. között. A nyílt napokon lesz lehetőség lesz a nappali, az esti és a
„A szenvedésnek két nagy forrása van: azok a dolgok, amiket birtokolunk, meg azok, amiket nem birtokolunk. Amink van, az nem elég, amink meg van, az
Roshi Joan Halifax: A meghitt beszédről “…a társadalmi felelősségvállalás, igazság és környezeti épség szempontjából – bár személy szerint aztgondolom, hogy a buddhistáknak ezen ügyekben